Image Alt

Weekendje Weg

Prettig weekendje weg

Heeft u zin om er een weekendje erop uit te zijn? Wilt u een andere omgeving ontdekken? Breng dan een bezoek aan Berkelland. Berkelland biedt een prachtige omgeving aan wandelaars en fietsers. Maar u kunt ook een balletje slaan op een golfbaan in de nabije omgeving.

Suggesties voor een weekendje weg

Landelijk genieten in de Achterhoek: wilt u de prachtige natuur en de historische dorpen van de Achterhoek ontdekken? Dan is dit het juiste arrangement. Stap op de fiets en maak een mooie fietstocht door de Achterhoek. Geniet onderweg van een heerlijk lunchpakketje. Na een sportieve dag in de buitenlucht kunt u genieten van een 3-gangendiner.

Golfen en overnachten in de Achterhoek: op golfbaan ’t Zelle kunt u naar hartenlust een balletje slaan. Sluit deze bijzondere dag af met een heerlijk diner en overnacht in een monumentaal pand aan de voet van de Lochemse berg.

Laat de romantiek opbloeien: wilt u uw geliefde verrassen? Kies dan voor dit romantische arrangement. U overnacht in één van de romantische kamers. Maak een prachtige wandeling door de Achterhoekse natuur en geniet samen van een romantisch diner.

Leuke weekendjes weg