Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in de Berkelland

Heeft u binnenkort een dagje Berklland op de planning staan? In Berkelland kunt u een heerlijke dag doorbrengen met uw familie of vrienden. Berkelland biedt voor zowel jong als oud voldoende mogelijkheden. Hieronder delen wij een aantal tips om een  heerlijke dag te beleven.

.

Tips voor een dagje uit in de Achterhoek

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem: geniet samen met uw vriendinnen in het centrum van Doetinchem van een heerlijke high-tea. Tijdens de high tea smult u van een perfecte mix van hartig en zoet met heerlijke verse thee. Voorafgaand aan de high tea of na genoten te hebben van de high tea kunt u shoppen in het sfeervolle centrum.

Ondek de hanzestad Zutphen: in de hanzestad Zutphen kunt u met familie of vriendinnen een leuke dag uit beleven. Zutphen is een hanzestad met een rijke historie die u tijdens een stadswandeling kunt ontdekken. Voorafgaand aan de stadswandeling wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak in de brasserie. Tijdens het maken van de stadswandeling kunt u een bezoek brengen aan de musea. Geniet na het maken van de stadswandeling van een eigen gekozen broodje en glas verse jus d’orange.

Dagje scooter rijden met vriendinnen: maak de scooter een leuke ronde over de Posbank op de Veluwe. Tijdens de route van 42 kilometer ziet u de mooie natuur van Gelderland. Tevens brengt de route u naar het pontje voor een leuke overtocht. Voorafgaand aan het scooteren ontvangt u een korte uitleg.

Ontdek de historische kasteelstad te voet: in Montferland ligt de historische stad s-Heerenberg. s-Heerenberg wordt ook wel de kasteelstad genoemd. In de kasteelstad wordt u hartelijk ontvangen met kopje koffie of thee en kasteelgebak. Na het hartelijke ontvangst brengt u een bezoek aan het Stadsmuseum en het Raethuys. Wanneer u een bezoek heeft gebracht, geniet u in een van de horecagelegenheden van een lunchbuffet. Na van de lunch te hebben genoten maakt u een wandeling en krijgt u een rondleiding door Kasteel Huis Bergh. De dag wordt afgesloten met een koud/warm buffet.