Image Alt

Culinair

Culinaire smaakbeleving

In Berkelland bent u aan het juiste adres om heerlijk culinair te genieten van al het lekkers dat de verschillende restaurants aanbieden. Geniet van de verschillende keukens en van producten uit de streek. De restaurants bieden voor ieder wat wils en zijn voor iedere portemonnee geschikt.

Maak een culinair uitstapje

Culinair Winters genieten in het kasteelcafé in ‘s-Heerenberg: in de kasteelstad ‘s-Heerenberg kunt u sprookjesachtig genieten. Er is een speciaal 3-gangenmenu samengesteld waarbij u bij iedere gang keuze heeft uit meerdere gerechten.

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem: in de Graafschap ligt de stad Doetinchem. Doetinchem is de perfecte locatie om samen met vriendinnen te gaan shoppen en de dag te beginnen of af te sluiten met een heerlijke high tea. Geniet van een perfecte mix van hartig en zoet met verse thee. De high tea kunt u feestelijk maken met een glas bubbels.

Wild eten in de Achterhoek: in de Achterhoek kunt u 3 dagen genieten. De chef zal u laten genieten van een heerlijk 3-gangen wilddiner. U overnacht tijdens uw bezoek aan de Achterhoek in een havezathe met sfeervolle kamers die zich in het midden van het natuurschoon van de Achterhoek bevindt.

High Wine op het terras van de langste kabelwaterskibaan van Nederland: bent u een wijnliefhebber? Geniet dan gedurende 2 uur van 3 volle of 6 halfvolle glazen wijn. Bij iedere wijn worden bijpassende hapjes geserveerd.