Image Alt

Actief & Avontuurlijk

Beleef een actieve en avontuurlijke dag

Heeft u zin in een actieve of avontuurlijke dag met uw familie, vrienden of met z’n tweetjes? In één van de prachtigste regio’s van Gelderland kunt u zo’n dag beleven. Tijdens deze dagen kunt u genieten van de Berkellandse natuur en onderweg een stop maken om heerlijk te eten en drinken.

Suggesties voor een actieve dag in de Achterhoek

Tour de Achterhoek, rijden op een Solex door de mooiste landschappen: maakt samen met uw vriendinnen op de Solex een tour door de Achterhoek. Tijdens het maken van de tour kunt u de mooiste landschappen bewonderen. Na het maken van de tour kunt in restaurant Le Défi genieten van een culinair 4-gangen menu. U overnacht in een royal kamer en kunt de volgende morgen genieten van uitgebreid Gelders ontbijt.

Bikkelen en smikkelen in Montferland: u wordt gastvrij ontvangen in één van de horecagelegenheden met kopje koffie/thee en gebak. U ontvangt een routebeschrijving over verschillende historische plekken langs de route. Halverwege de wandelroute kunt u genieten van een uitgebreide lunch.

Teambuilding in Stroombroek met sportief programma: met uw collega’s kunt u zich sportief uitleven op het water. Bind een wakeboard onder de voeten en laat uw skills en tricks zien op het water. Voordeel is dat u met meerdere tegelijkertijd het water op kunt. Na u sportief uitgeleefd te hebben op het water gaat u genieten van een welverdiende barbecue.

Leer de historische stad kennennadat de quizmeester u heeft ingedeeld in teams en instructies met bijbehorende vragen aan de teamcaptains heeft uitgedeeld, gaat u een spannende stadsquiz uitvoeren met moderne middelen, zoals: mobiele telefoon en internet. Op interessante plekken en bij monumentale gebouwen beantwoorden jullie met behulp van de mobiele telefoon vragen. Na de stadswandeling gaat u met de groep heerlijk dineren.

Actieve Beach BBQ met zeilen, kanovaren, beachgolf of powerkiten: beleef samen met uw vrienden, familie of collega’s een geweldig actief dagje in Lathum. U mag zelf de keuze maken of u gaat zeilen of kanovaren en beachgolf of parakiten. U wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers waarna u vervolgens actief bezig zult zijn. Deze geweldig actieve dag wordt afgesloten met een barbecue.

Actief & Avontuurlijke arrangementen