Single Post

Café Restaurant Zalen Grenszicht

In het schitterende Achterhoekse landschap ligt het restaurant verscholen. Neem plaats op het gezellige terras of eetcafé en geniet van een heerlijke pannenkoek, plate of gerecht van de kaart.

Het restaurant staat in de regio bekend om zijn goede Hollandse keuken. In het restaurant staat kwaliteit en eten voor een normale prijs centraal.

Feesten en partijen

Bij het café restaurant kunt u in een van de verschillende zalen uw feest, receptie of bruiloft geven. De zaal kan worden aangepast naar aard en grootte van het gezelschap. Er geldt een maximaal aantal zitplaatsen waarbij er voldoende ruimte is om te dansen op de ruime dansvloer. U kunt uw feest naar eigen wens invullen.

Diners & buffetten

Grenszicht serveert naast de Hollandse kaart verschillende diners. De diners kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Uw diner kunt u een ander karakter geven door hem om te toveren naar een dinerbuffet.

Themafeesten

U kunt gebruik maken van de eigen ontwerpen spellen en bij mooi weer kunt u klootschieten. Wilt u het net even anders dan normaal, dat kan. De volgende mogelijkheden worden aangeboden:

  • Tijd is geld show
  • Kopspijkers
  • Casino avond
  • Speurneuzen tocht
  • Groepsfietsen, bier bike
  • Laser kleiduif schieten

Bij het café restaurant is voldoende recreatieruimte aanwezig. Heeft u een eigen idee, maar geen of dit mogelijk is. Neem verblijvend contact op met het café restaurant.

Catering

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar geschikte cateraar? Dan bent u bij het Grenszicht aan het juiste adres. Op uw eigen gewenste locatie worden culinaire ideeën verzorgd. Of het nu gaat om gevarieerde hapjes of het verzorgen van de gehele catering.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Café Restaurant Zalen Grenszicht op www.grenszichteibergen.nl.

Locatie

Café Restaurant Zalen Grenszicht
Vredenseweg 2
7152 CW Holterhoek/Eibergen
Tel: 0544- 461 583
E-mail: info@grenszichteibergen.nl
www.grenszichteibergen.nl