Single Post

Café Restaurant de Tapperij

Het café restaurant staat voor gastvrijheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en kwaliteit. In het gezellige voorcafé kunt u genieten van een breed scala aan dranken en hapjes. Neem plaats op een barkruk en ervaar de gezellige ambiance.

De lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Bij het café restaurant kunt u ook heerlijk komen dineren. De uitgebreide dinerkaart bestaat uit verschillende soorten vis, vlees, groentes en aardappels. Of gaat u toch voor een heerlijke pannenkoek.

Feesten en partijen

Bent u binnenkort jarig of is er een andere gelegenheid om iets te vieren? In een ruime zaal kan uw feest of partij plaatsvinden. U kijkt vanuit de achterzijde van de zaal uit op een leuk ingerichte veranda waar u heerlijk overdekt kunt zitten. De kinderen kunnen vrijuit op de veranda spelen.

Catering

Op zoek naar een geschikte cateraar? Dan bent u bij de Tapperij aan het juiste adres. Zij verzorgen catering naar wens. Of het nu gaat om een schaal hapjes voor een verjaardag of een volledig verzorgd feest op uw eigen gewenste locatie.

Openingstijden

Zaterdag t/m maandag: 12:00 – 01:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 14:00 – 01:00 uur

Locatie

Café Restaurant de Tapperij
Julianaplein 4
7261 BB Ruurlo
Tel: 0573 – 452 148
E-mail: info@detapperijruurlo.nl
www.detapperijruurlo.nl

Leave a Reply: