Single Post

De Naober

Vroeger was gastvrijheid op het plattegrond enorm groot. Als men onderweg was, kon men overal terecht en tegen etenstijd aanschikken. Gastvrijheid is tegenwoordig nog steeds belangrijk. De Naober hoopt u het gevoel van welkom te zijn te geven en dat u met plezier plaatsneemt aan tafel. U kunt bij het dinercafé ook terecht voor een potje biljarten of darten.

Kiest u een gerecht van de a la carte kaart, van het steak menu of shared dining? Shared Dining is gezellig met elkaar een vorkje prikken. Kinderen kunnen een heerlijk gerecht kiezen van het kindermenu.

Proeverijen

Wilt u samen met uw vrienden/vriendinnen of familie een gezellige middag of avond beleven? Geniet dan van een heerlijke bier of cocktailproeverij. Bij beide proeverijen worden geserveerd met een borrelplank.

Catering

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte cateraar? Bij dit restaurant bent u aan het juiste adres. Het restaurant biedt verschillende buffetten aan. Bent u benieuwd naar het aanbod van buffetten? Klik dan hier.

Afhalen en bezorgen

U kunt telefonisch eten bestellen. Houd rekening met een bereidingstijd van gemiddeld 60 minuten. Afhalen en bezorgen kan dagelijks tussen bepaalde tijden.

Reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat er een tafeltje voor u beschikbaar is? Reserveer uw tafel online via www.denaober.nl. Mocht er geen beschikbare tafel op uw gewenste tijdstip vrij zijn, neem dan telefonisch contact op. Zij kunnen kijken of er alsnog een tafel beschikbaar is.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Dinercafe De Naober op www.denaober.nl.

Locatie

Dinercafe De Naober
Kerkplein 30
7261 AZ Ruurlo
Tel: 0573 – 454 083
E-mail: info@denaober.nl
www.denaober.nl