Single Post

Café Restaurant Peters

Het restaurant is op zaterdag en zondag geopend. Tevens kan dagelijks het restaurant worden gereserveerd voor groepen.

In het restaurant kunt u genieten van één van de heerlijke gerechten. Lekker eten tegen een schappelijke prijs. Het restaurant staat bekend om haar voortreffelijke keuken.

Bij bepaalde gelegenheden worden de volgende buffetten geserveerd, namelijk: brunchbuffet, koud/ warm buffet, dessertbuffet, stampotbuffet, hapjesbuffet, tropisch buffet, barbecue buffet, gourmetbuffet en koffietafel.

Catering

Voor zowel kleine als grote groepen wordt de catering verzorgd. Viert u een jubilea, verjaardagsfeest of buurtfeest? Bij de catering kan bovendien drank worden geleverd; desgewenst inclusief tap.

De catering en eventuele drank worden bij uw thuis of bedrijf afgeleverd en op zijn plaats gezet. Uiteraard worden borden en bestek meegeleverd. Ook kan de bediening worden verzorgd en worden tafels en stoelen verhuurd.

Zalen

Café: in het café hangt een aangename sfeer. U kunt hier terecht voor de gezelligheid of een potje biljarten. Geniet van een kop koffie of een verfrissende consumptie. In het café worden ook thema-avonden gehouden.

Grote zaal: de zaal biedt plaats aan een grote groep en kan worden gedeeld door de schuifwand. Bovendien beschikt de zaal over een groot podium waarop toneeluitvoeringen, revue’s, koren en muzikanten kunnen plaatsnemen.

Kleine zaal: deze zaal is geschikt voor kleinere gezelschappen. Op het terras achter de zaal kunt u heerlijk vertoeven. Tevens kan op het terras een barbecue plaatsvinden.

Vergaderzalen: in de vergaderzalen kunt u terecht voor een vergadering, presentatie, seminar, workshop, cursus, info-avond of beurs. Bovendien worden de nodige voorzieningen geleverd, zoals: microfoon, flipover, katheder, beamer en een adsl-aansluiting of wifi.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Café Restaurant Peters op www.petersborculo.nl.

Locatie

Café Restaurant Peters
Steenstraat 7
7271 BN Borculo
Tel: 0545-271 209
E-mail: info@petersborculo.nl
www.petersborculo.nl