Single Post

Buitencentrum Kerkemeijer

U bent van harte welkom bij het buitencentrum voor een heerlijke kop cappuccino of latte macchiato. Of geniet hier van een lekkere lunch, borrel of diner.

Op mooie dagen kunt u plaatsnemen op het terras. Geniet in het restaurant van een lunch, à la carte diner, uitgebreid diner of buffet. De gerechten worden met liefde in de eigen keuken bereidt. Tevens worden de gerechten steeds bereid volgens dezelfde receptuur en werkwijze.

Catering

Het buitencentrum heeft een ruime, jarenlange ervaring in het verzorgen van catering. Mocht u een feest of evenement in uw eigen omgeving geven, dan kunnen zij met uw uitgebreide ervaring u uitstekend van dienst zijn.

Voor elk evenement kan het buitencentrum voor een passende oplossing zorgen. Hierbij kunt u denken aan een schaal hapjes, complete catering met tapwagen, koelwagen, buffet, aankleding, tafels en stoelen en bedienend personeel. Voor catering op locatie bent u bij het buitencentrum ook aan het juiste adres.

Voor kleine en grote groepen verzorgt het buitencentrum de catering tussen Arnhem en Enschede. Bij het buitencentrum is veel mogelijk. Het aanbod aan gerechten voor catering is uitgebreid en divers.

Zalen

De zalen zijn geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. U kunt gebruik maken van de diverse apparatuur, zoals geluid, beamer en projectieschermen. Uiteraard kunt u aangeven welke zaalopstelling gewenst is.

Bruiloften

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Bij het buitencentrum bent u aan het juiste adres. Alles wordt tot in de puntjes en geheel naar wens verzorgd.

Evenementen

Er worden regelmatig beurzen, feesten of andere bijeenkomsten georganiseerd in de zalen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Buitencentrum Kerkemeijer op www.kerkemeijer.nl.

Locatie

Buitencentrum Kerkemeijer
Ruurloseweg 51
7271 RS Borculo
Tel: 0545 – 271 202
E-mail: info@kerkemeijer.nl
www.kerkemeijer.nl