Single Post

Berkel Palace

In het sfeervolle restaurant kunt u culinair genieten. U kijkt vanuit het restaurant uit op de Hambroekplas. Bovendien kan er buiten gedineerd worden. In het restaurant kunnen zowel kleine als grote groepen terecht. Kinderen kunnen zich vermaken in de kleine speeltuin.

Wilt u voorafgaand aan het diner een activiteit doen? Geen enkel probleem, maak gebruik van de spellen en activiteiten. Het restaurant heeft een kleine kaart, pannenkoekenkaart en een grote kaart. Op de grote kaart staan diverse streekgerechten. Bovendien wordt er ambachtelijk ijs uit eigen keuken aangeboden en kunt u een heerlijke wijn kiezen van de uitgebreide wijnkaart.

Catering

Wilt u thuis, tijdens uw eigen feest of partij de sfeer van Berkel Palace ervaren? Berkel Palace neemt de catering graag voor haar rekening. Het restaurant verzorgt aan huis heerlijke buffetten zowel inclusief als exclusief drank. Tevens biedt het restaurant diverse buffetten aan met verschillende vlees-, vis- en groentegerechten. Bent u benieuwd naar de cateringbuffetten? Klik dan hier.

Reserveren

Wilt u op een unieke locatie aan het water culinair genieten? Reserveer uw tafel via de mail of telefonisch.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Berkel Palace op www.berkelpalace.nl.

Locatie

Berkel Palace
Hambroekweg 8
7271 NA Borculo
Tel: 0545- 274 333
E-mail: info@berkelpalace.nl
www.berkelpalace.nl