Single Post

Steakhouse La Pampa

Wist u dat het steakhouse haar naam te danken heeft aan de uitgestrekte grasvlaktes in het Zuiden van Amerika? De uitgestrekte grasvlaktes zijn het traditionele leefgebied van de gaucho’s.

U wordt hartelijk door het enthousiaste team ontvangen in een sfeervolle en ongedwongen ambiance. Geniet van een goed stuk vlees of vis van de grill. Bij de open haard kunt u voordat u aan tafel gaat een aperitief nuttigen.

De kok heeft zich laten inspireren door Zuid-Amerika. De wijnen die geserveerd worden vinden hun oorsprong ook in dit werelddeel.

Uiteraard worden de kleine cowboys en cowgirls niet vergeten. Achterin het steakhouse is een speelhoek ingericht voor de kinderen. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken waardoor u als ouder ontspannen kunt dineren. Maar wees gerust, want u kunt een oogje in het zeil houden.

Op zonnige dagen kunt u ervoor kiezen om buiten onder de veranda of in de zon te dineren. Voor de kinderen is er speeltuin waarin zij zich volledig kunnen uitleven.

Reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat u een tafeltje heeft? Reserveer eenvoudig online uw tafeltje voor de desgewenste avond en tijd.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Steakhouse La Pampa op www.steakhouselapampa.nl.

Locatie

Steakhouse La Pampa
Oude Nettelhorsterweg 8
7274 ET Geesteren
Tel: 0545-273 339
www.steakhouselapampa.nl