Single Post

Grand Plaza Eibergen

Kom genieten in dit sfeervolle en gemoedelijke all-inclusive restaurant in Eibergen. Het restaurant bestaat al sinds 2007. U betaalt hier niet voor hetgeen wat u eet, maar een vaste prijs voor de door u gekozen arrangementsduur. Ongetwijfeld lekker eten!

Restaurant

Grand Plaza biedt een eigentijds, uniek concept aan voor het diner. U kunt in het restaurant onbeperkt dineren. Geniet van de verschillende keukens en het ruime assortiment aan dranken. U kunt een smakelijke wandeling maken door het restaurant en de culinaire hoogstandjes proeven. Het all you can eat concept zorgt ervoor dat u van te voren precies weet wat u kwijt zult zijn.

Kids Plaza

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de afgescheiden en overzichtelijke ruimte. Zowel de allerkleinsten als de jeugd kunnen zich vermaken. Neem plaats achter de PlayStation of klim in het klimtoestel. Wilt u liever een film kijken? Geen enkel probleem, neem plaats in de mini bioscoop.

Vip card

Wilt u profiteren van de beste kortingen en interessante acties? Vraag dan uw gratis VIP card aan. Het restaurant werkt met een digitaal spaarsysteem waarmee u gratis kunt sparen voor hoge kortingen en aantrekkelijke acties. Tevens blijft u door gebruik te maken van de Vip card op de hoogte van komende specials, veranderingen van gerechten of VIP acties. Echter, de VIP card kent wel een aantal spelregels. Bent u benieuwd naar de spelregels? Klik dan hier.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Grand Plaza Eibergen op www.grandplaza-eibergen.nl.

Locatie

Grand Plaza Eibergen
Haaksbergseweg 27
7151 AR Eibergen
Tel: 0545-477868
E-mail: info@grandplaza-eibergen.nl
www.grandplaza-eibergen.nl