Single Post

Grand Café de Gracht

Kom culinair genieten op een van de mooiste plekken van Borculo. Het is een sfeervolle restaurant dat beschikt over een diverse kaart met heerlijke gerechten. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch, een diner of onbeperkt kleine gerechtjes. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor gewoon een lekker kopje koffie of een borrel! Breng snel een bezoek en ervaar!

Dinerbon

Verras uw partner, een familielid, vriend of vriendin met een dinerbon van het restaurant. Bepaal zelf de waarde die de dinerbon vertegenwoordigd.

Fietsroutes

Wilt u volop genieten van de natuur en het landschap in de omgeving van Borculo? Stap op de fiets en fiets één van de fietsroutes in het prachtige gebied. Het gebied gaat van dichte bossen naar kleine weilanden die worden omgeven door mooie houtwallen. De fietsroutes komen beiden langs Grand Café de Gracht. Tijd om de benen te strekken en te genieten van een verse kop koffie, een lunch of de kleine gerechtjes van de zumpkes.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Grand Café de Gracht op www.grandcafedegracht.nl.

Locatie

Grand Café de Gracht
Muraltplein 1
7271 AS Borculo
Tel: 0545-287619
E-mail: info@grandcafedegracht.nl
www.grandcafedegracht.nl