Single Post

Gastronomie de Luifel

Kom even langs in Ruurlo en verken de prachtige omgeving met diverse fiets-en wandelroutes. Na deze actieve activiteiten kunt u terecht bij Gastronomie de Luifel voor een heerlijke lunch of diner. U wordt bediend door echt vakmensen die met liefde u bedienen. Dat is niet het enige waar u hiervoor terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, feesten, zalen en nog veel meer!

Avondfeesten

De Luifel beschikt over diverse ruimtes die voor elk feest de juiste ambiance met zich meebrengen. De ruimtes zijn: de serre met cabriodak, het Grand Café, de Rank en de grote zaal. Elke ruimte is geschikt voor een bepaald soort feest.

Activiteiten

Bent u op zoek naar activiteiten voor een groepsuitje of familieuitje? De Luifel biedt verschillende activiteiten aan voor elke doelgroep. Op de website kunt u het activiteitenaanbod bekijken.

Vergaderingen/ seminars

Bij de Luifel bent u aan het juiste adres voor seminars, vergaderingen en trainingen. De gastronomie beschikt over alle capaciteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

De Luifel beschikt over diverse accommodatie mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de accommodatie mogelijkheden zijn? Klik dan hier.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Gastronomie de Luifel op www.deluifel.nl.

Locatie

Gastronomie de Luifel
Dorpsstraat 11
7261 AT Ruurlo
Tel: 0573-451312
E-mail: info@deluifel.nl
www.deluifel.nl